Teste poligraf

Pentru a avea angajați eficienți, afacerea ta trebuie să fie condusă eficient, incluzând definirea
succesului și a eșecului, a sincerității și nesincerității, a adevărului și a minciunii, apelând la teste
poligraf. Un aspect important al conducerii eficiente este dezvoltarea culturii corporatiste, bazată pe așteptări, corectitudine la locul de muncă creeată prin teste poligraf periodice precum și recompense, pentru angajații care s-au dovedit a fii loiali și s-au ridicat la nivelul promis.

1. Dacă nu controlezi un business, nu îl deții cu adevărat.

Controlul reprezintă totul. Dacă nu controlezi o companie, prin definirea clară a sarcinilor cheie și stabilirea unor norme de conducere, precum și inspectarea angajațiilor prin aplicarea unor teste poligraf cu privire la loialitatea acestora la locul de muncă, n-o să deții niciodată aceea companie cu adevărat. Mai exact, poți fii doar un spectator, iar alții (angajații, asociații) se joacă nestingheriti cu bunurile și banii tăi, prin aplicarea de teste poligraf periodice poți identifica persoanele care au creeat prejudicii.

Este esențial ca antreprenorii de succes să înteleagă ca procedurile și procesele performante au nevoie de control ce poate fii realizat și prin teste poligraf, numai așa pot avea parte de angajați la fel de excelenți. Nu te limita doar la a da ordine celorlalți, spune-le angajaților că vor exista consecințe, dacă procedurile nu vor fi respectate. Prin examinarea periodică cu teste poligraf, angajații trebuie să înțeleagă că există la îndemâna conducerii un mijloc prin care sunt identificate prejudiciile și prin care vor suporta consecințe.  Dacă nu faci acest lucru, vei “conduce” un grup de indivizi care joacă după propriile reguli și principii, iar compania nu va mai avea un scop comun.

2. Protejează-ți compania, apelează la teste poligraf pentru a afla adevărul despre afacerea ta.

Nimeni nu știe ce-i rezervă ziua de mâine, săptămâna următoare sau anul viitor în business. Dar poți să te pregatești pentru ceea ce urmează, prin teste poligraf poți sa previi furturile și scurgerile de informații confidențiale din companie. Investigațiile prin teste poligraf reprezintă o practică adoptată din ce în ce mai mult de angajatori pentru a-și proteja companiile de compromiterea integrității lor morale. O planificare mai bună decât cea a concurenței te va diferenția pe piață. În acest sens antreprenorii trebuie să aiba în vedere examinările prin teste poligraf deoarece îi determină pe angajați să privească spre viitor cu responsabilitate și corectitudine la locul de muncă. Evaluarea periodică a angajațiilor prin teste poligraf cu privire la corectitudinea acestora la locul de muncă, trebuie sa fie un proces constant. Unii antreprenorii sunt reticenți cu privire la examinarea angajațiilor prin teste poligraf, deoarece nu cunosc metodologia poligraf și au bugete tot mai austere, dar dacă nu faceți acest lucru, există riscul ca prejudiciile sa vă afecteze afacerea și veți suferi pe plan financiar.

O viziune limitată în afaceri nu îți va aduce nimic bun, nu te lasă să te dezvolți. Cu siguranță,  trebuie să cunoști și să înțelegi metodologia tehnicii poligraf, pentru a apela la teste poligraf. Numai în acest fel, vei ști ce rol important au aceste teste poligraf,  în dezvoltarea afacerii tale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>