Test poligraf preț

Serviciile incluse în prețul testului poligraf sunt:
Detector de minciuni preț
CEL MAI MIC PREȚ TEST POLIGRAF / CELE MAI MARI CÂȘTIGURI
Laboratorul nostru poligraf asigură cele mai avantajoase prețuri ale testului poligraf.

– Evaluarea comportamentului simulat prin tehnica poligraf;
– Consultanță de specialitate în domeniul tehnicii poligraf;
– Formularea celor mai corecte intrebari relevante;
– Interpretarea diagramelor obținute cu ajutorul tehnicii poligraf și stabilirea diagnosticului;
– Întocmirea raportului de examinare poligraf;
– Consultanță specializată privind cauza investigată și proceduri de prevenire a unor fapte similare;
În prețul testului poligraf beneficiați de consultanță în vederea prevenirii furturilor dar și de devoalarea furturilor din mediul familial sau de la locul de muncă prin identificarea persoanelor implicate; eliminarea din cercul de bănuiți a persoanelor sincere care sunt suspectate ca urmare a unor conjuncturi nefavorabile acestora; prevenirea și identificarea scurgerilor de informații confidențiale și a deteriorării bunurilor de la locul de muncă; stabilirea adevărului în orice situație. Testul poligraf ajută la creșterea productivității și realizarea unui management corect și eficient, care conduce implicit la întărirea legăturilor între angajator și angajat astfel prețul testului poligraf este foarte mic în raport cu beneficiile aduse prin efectuarea acestor teste poligraf.
Testele pe care le utilizăm în cadrul laboratorului poligraf ca instrumente de detecție a comportamentului simulat sunt:
UTAH
ZONE
AIR FORCE
SCREENING DE PERSONAL


În cadrul laboratorului nostru prețul testului poligraf se stabilește, în funcție de:
I SCOPUL EXAMINĂRII                                                      
– Furt sau fraudă;
– Scurgeri de informații confidențiale de la locul de muncă;
– Distrugeri de bunuri ale companiei;
– Declarații mincinoase;
– Incălcarea eticii profesionale;
– Recrutare și selecție de personal;
– Conflicte privind proprietăți;
– Fidelitate conjugală;
– Orice alte situații care presupun aflarea adevărului.
II DIMENSIUNEA PREJUDICIULUI

III NUMARUL DE PERSOANE EXAMINATE
Din punct de vedere financiar, prețul testului poligraf este foarte mic în raport cu câștigurile realizate prin testul poligraf. Metoda de testare poligraf constituie și un factor educațional al forței de muncă în spiritul corectitudinii și loialității față de angajatori.
Vă așteptam să ne contactați pentru a discuta cazul dumneavoastră, pentru a stabilii prețul testului poligraf în functie de cazul dumneavoastră și pentru a vă oferii toate informațiile necesare cu privire la testul poligraf ( la psihologul examinator poligraf; la aparatura poligraf folosită; tipuri de teste folosite în examinare și gradul de acuratețe al testelor poligraf). Astfel având informațiile corecte și complete putem stabilii oferta de preț test poligraf în funcție de cazul dumneavoastră.
Vom soluționa cazul dumneavoastră cu maximă seriozitate păstrându-ne obiectivitatea și neutralitatea respectând principiul fundamental al aflării adevărului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>