Cum aflu dacă mă înșeală?

Infidelitatea este o problemă cu care se confruntă din ce în ce mai multe cupluri, aflate atât în stadiul marital cât și în relația de prietenie.

Apare întrebarea: ” Cum aflu dacă mă înșeală?”

Nevoia de adevăr a devenit din ce în ce mai puternică. De-a lungul anilor, în carieră, am avut diverse solicitări pentru testul poligraf privind fidelitatea în cuplu, acestea venind atât din partea barbaților cât și din partea femeilor. În solicitarea testului poligraf, nu există diferențe semnificative între bărbați și femei. Ambele sexe apelează la testarea prin intermediul tehnicii poligraf, pentru a detecta și afla dacă este inșelat(ă).

În cadrul cabinetului de psihologie Rosocha & Asociații, de-a lungul timpului,  am avut foarte multe cazuri în care cuplurile au apelat la testul poligraf pentru a afla dacă sunt înselați. Încă de la momentul contactului telefonic, persoanele care au solicitat testarea poligraf  ne-au adresat urmatoarele întrebări: ”Cum aflu dacă mă înșeală?”, ” În urma testului poligraf pot afla dacă mă înșeală?”. Totodată aceste persoane ne-au descris starea în care se află și nevoia lor de aflare a adevărului: ” Nu ne mai înțelegem, numai există comunicare, apreciere, numai există aceeași pasiune și după zile de lacrimi, crize de nervi, momente prelungite de tensiune, de stres, după amalgamul de sentimente de trădare, incertitudine, furie, care mi-au măcinat zilele, nopțile și cu un mental suprasolicitat, m-am gândit cum să aflu dacă mă înșeală și am decis să apelez la testul poligraf.”

Au fost persoane care au afirmat:  ”Refuz să trăiesc tot restul vieții în minciună, în incertitudine, vreau să aflu dacă mă înșeală, vreau să aflu adevărul.”  Prin testul poligraf aceste persoane caută răspunsuri, clarificări, informații să afle dacă sunt înșelați.

Testul poligraf, nu garantează soluția problemelor de cuplu, dar oferă resursa necesară în aflarea adevărului, este folosit ca instrument de detecție a minciunii inclusiv în cazurile de infidelitate conjugală, astfel este o metodă prin care puteți afla dacă sunteți înșelat.

În cadrul cabinetului nostru de psihologie (www.poligraf-psihoterapie.ro) efectuăm teste poligraf  pentru fidelitate în cuplu, ca să afli dacă te înșeală și oferim suport psihologic persoanelor care se confruntă cu aceste probleme. ”Cum aflu dacă mă înșeală?” – Apelează la un test poligraf!

 

Scris de Elena Rosocha  www.poligraf-psihoterapie.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>