Workshop: Singuratatea traita impreuna

Sacrificarea propriei fericiri nu consolideaza iubirea, nu-ti aduce intotdeauna recunostinta partenerului, ci mai degraba deterioreaza calitatea relatiei dintre voi. Acest lucru produce ruptura relatiei.
Uneori, cand ai indoieli despre cat de satisfacatoare este relatia ta, te cuprinde teama ca ai actionat complet irational.
Poate ai trecut peste infidelitatea partenerului fara a incerca sa intelegi motivele lui si fara sa-i spui ca te-a devastat cand ai aflat.
Poate ai fost brutal verbal sau chiar fizic, apoi sa-ti para rau si sa realizezi ca nu partenerul era vinovat penstru nemultumirile tale.
Poate ai abandonat sau evitat un subiect pentru ca era prea dureros.
Sau poate ai renuntat la prietenii pe care ii aveai pentru ca nu erau pe placul partenerului/partenerei.
Ai uitat de activitatile care iti aduceau culoare in rutina zilnica pentru ca partenerului/partenerei nu-i faceau placere sau se simtea abandonat si tradat daca nu era implicat.
Nu mai stii pe cine cuibareste trupul langa care te trezesti in fiecare dimineata? Iti privesti partenerul in ochi si simti ca nu mai ai nicio legatura cu el, cu exceptia platii facturilor si educatia copiilor?
“Te iubesc” a devenit lipsit de profunzime si suna mai mult ca o cerere de a ramane alaturi ca intr-un contract? Suna ca o datorie sau un ordin?
Relatia de cuplu nu este o competitie pentru prestigiu, pentru putere, ci este o cooperare ce incurajeaza diversitatea pentru o relatie vie si armonioasa.
Iti propunem o intalnire de grup pentru a ne impartasi relatia ta cu Rutina, Stresul, Lipsa de Comunicare si Lipsa de Creativitate si pentru a te imprieteni cu alti camarazi ce se numesc Naturalete, Autenticitate si Libertate Consensuala.

Data: 31 martie, orele 10 – 16
Taxă de participare: 70 lei

Echipa e formată din:

Elena Darie – Psihoterapeut Experienţialist şi Consilier Psihologic acreditat de Colegiul Psihologilor din România şi S.P.E.R.

Laura Marin – Psihoterapeut Experienţialist şi Consilier Psihologic acreditat de Colegiul Psihologilor din România şi S.P.E.R.

Pentru inscrieri si informatii suplimentare :
Elena Darie: 0723.581.171 – elenaa.darie@yahoo.com
Laura Marin: 0725.526.220 – lauramarinc@yahoo.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>