Detectorul de minciuni

În continuare ne confruntăm cu un mediu de afaceri dificil, viitorul unui business este rezultatul unei decizii pe care managementul o ia astăzi. Din ce în ce mai multe companii apelează la serviciile de test poligraf sau detectorul de minciuni.

 

Îmbinarea dintre o lume din ce în ce mai complexă, necesitatea stringentă de a fi cu un pas în fața firmelor concurente în această etapă a contextului economic, vasta creștere a prejudiciilor de la locul de muncă a acutizat necesitatea utilizării instrumentelor de evaluare a comportamentului simulat prin tehnica poligraf sau detectorul de minciuni.
Optimizarea performanței într-o companie este condiționată de capacitatea de evaluare a celor care iau decizii. Detectorul de minciuni are un grad ridicat de complexitate şi eficienţă care ajută la optimizarea afacerii.
Compania știe ce dorește să obțină în urma unui proces de optimizare. Cei care iau decizii la nivelul managementului, ca urmare a evaluării cu detectorul de minciuni vor deține informații relevante cu privire la comportamentul angajatului în desfașurarea activității la locul de muncă. De asemenea vor interpreta cu acuratețe datele obținute despre angajații săi (cu privire la corectitudinea la locul de muncă, care este rolul definit pentru fiecare angajat, cum se măsoară performanța, unde există excedent și unde există deficit de competențe, în care departament se creează prejudicii, cine este implicat în furturi de la locul de muncă, etc.)
Prin detectorul de minciuni îmbunătățiți luarea deciziilor, productivitatea și eficiența printr-un mediu în care sunt furnizate informații relevante cu privire la loialitatea angajațiilor, aplicabile pentru a monitoriza și îmbunătății performanța.
TRANSFORMĂ-ȚI INFORMAȚILE ÎN ACȚIUNI
OPTIMIZEAZĂ-ȚI REZULTATELE
Trebuie să ştiţi ce se întâmplă acum, ce este probabil să se întâmple în viitor şi care sunt acţiunile necesare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>