Teste poligraf de integritate in companie

Este o realitate faptul că multe companii încep să ia măsuri pentru a se proteja împotriva furtului sau a fraudei, după ce descoperă că au devenit victima acestor prejudicii.
Atât la nivelul municipiului București cât și la nivelul întregii țări avem solicitări din partea companiilor, din diverse domenii de activitate, care se confruntă cu prejudicii, furturi, fraudă, furnizare de informații confidențiale de la locul de muncă.
Prin teste poligraf de integritate vă ajutăm să depistați adevărul în orice situație cu care vă confruntați.
Vă oferim o gamă largă de servicii psihologice de testări poligraf:
1. Teste screening folosite în etapa de recrutare, pentru evaluarea backgroundului profesional al candidatului. Verificăm vulnerabilități în zona jocurilor de noroc, dependența de droguri și antecedente în cazul furturilor de la locurile de muncă. Prin teste poligraf de integritate folosite în etapa de selecție prevenim furturile de la locul de muncă.
2. Teste poligraf folosite în cazul unui prejudiciu produs în companie. Verificăm cercul persoanelor bănuite și eliminăm persoanele sincere care sunt suspectate ca urmare a unor conjuncturi nefavorabile acestora. Concentrăm ancheta administrativă asupra persoanelor direct implicate în faptă. Depistăm persoanele care au creat prejudicii.
3. Teste poligraf utilizate în scopul promovării, numirii în funcții de conducere. Verificăm orice posibile prejudicii aduse societății de către persoana care urmează sa fie promovată.
4. Teste poligraf pentru stabilirea veridicității afirmațiilor. În situații în care despre același eveniment, mai multe persoane fac afirmații contradictorii.
5. Teste poligraf de evaluare periodică a corectitudinii angajaților. Verificăm loialitatea angajaților față de obiectivele companiei în care își desfașoară activitatea. Depistăm persoanele care au încălcat procedurile profesionale.

Vă oferim consultanță gratuită în alegerea testelor poligraf, în functie de nevoile dumneavoastră.
Primul test poligraf este gratuit, pentru companiile care aleg sa colaboreze cu noi.
Psihologii din cadrul Cabinetului Rosocha & Asociatii – Test poligraf, au o experiență profesională de peste 8 ani în tehnica poligraf și peste 3000 de testări poligraf.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>