Oferta test de integritate in companii

pic4Primul test poligraf este gratuit, pentru companiile care aleg să colaboreze cu noi!

Beneficiați de consultanță gratuită în alegerea testelor poligraf. Testul poligraf este gratuit pentru prima persoană examinată cu detectorul de minciuni, oferta este valabilă în condițiile în care examinăm la poligraf minim 4 persoane. La cerere, ne deplasăm în cadrul companiei dumneavoastră, pentru efectuarea testelor cu detectorul de minciuni.

Asigurăm servicii de testări poligraf atât la nivelul municipiul București cât și la nivelul întregii țări. Pentru testele poligraf efectuate în locația beneficiarului este necesară îndeplinirea unor condiții de desfășurare a examinărilor poligraf.

Utilizăm cele mai noi și eficiente teste poligraf conform standardelor americane APA (American Polygraph Association):

  • Teste screening, folosite în etapa de recrutare pentru verificarea backgroud-ului profesional al candidatului și a corectitudinii informațiilor din CV.
  • Teste poligraf specifice în cazul unor furturi de la locul de muncă (bunuri, bani, informații) fraudă/ înșelăciuni/ divulgarea unor informații confidențiale.
  • Teste de integritate, utilizate în evaluarea periodică a loialității angajaților, în promovarea într-o funcție de conducere și verificarea unor declarații, mărturii.

Obiectivul principal al Cabinetului Psihologic Rosocha & Asociații- Test poligraf este să asigurăm servicii de calitate la prețuri accesibile, negociate în funcție de tipul serviciilor investigate, de complexitatea cazului și de numărul persoanelor testate la poligraf.

Experiența celor 11 ani în utilizarea tehnicii poligraf, calitatea serviciilor oferite si orientarea către nevoile clenților noștrii ne recomandă ca parteneri de încredere.

Pentru o ofertă de preț personalizată, vă rugăm să ne contactați!